Kontakta oss idag

021-13 24 40​​​​​​​​​​​​​​

Jurist i Västerås och Örebro


När du behöver hjälp av en jurist eller advokat kan du med förtroende vända dig till Mälaradvokaterna. Vi har kontor i Västerås och Örebro men är även förankrade i Köping, Arboga och Kungsör. När du kontaktar oss är det du och dina behov som står i centrum. Vi tar oss den tid som behövs för att lyssna noggrant på ditt problem för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

En stor del av vårt arbete består i att bistå våra klienter i att hantera svåra situationer. Vår målsättning är att du ska känna att vi förstår ditt problem och att vi kan hjälpa dig att hitta lösningar och förhindra att problemen förvärras. Det är alltid dina behov som styr vårt arbete och vi kan assistera dig i bland annat företagsfrågor, familjerätt och brottmål. Exempel på tjänster är att t ex upprätta avtal och ge råd kring hur du kan hantera besvärliga situationer. I och med att varje klient har ett unikt problem är vi flexibla i vårt arbetssätt. Vi är lyhörda och ser till helheten av ditt problem för att kunna lösa det på smidigaste sätt.

Kontakta oss gärna via telefon eller skicka oss ett meddelande via e-post så svarar vi så fort vi kan. Det är upp till dig om du vill börja med att ha ett telefonmöte eller om du vill boka en tid så att vi kan ses och prata igenom ditt problem. Du får en personlig jurist / advokat som sköter ditt ärende genom hela processen. Detta ger dig större trygghet då din jurist / advokat kommer att ha mycket bra kunskap om just ditt problem.